Sportluchtfilters

De luchtfilter is een zeer belangrijk onderdeel van uw wagen. Deze filter zorgt ervoor dat alle verontreinigdheden uit de motor gehouden blijven. Wanneer deze toch in de motor zouden geraken, kan dit lijden tot onherstelbare schade aan turbo, kleppen, zuigers en cilinderwand.

De sportluchtfilter zorgt ervoor dat de stroming (flow) van de koude lucht naar de motor op een betere wijze plaatsvindt. Door zijn speciale constructie ondervindt de lucht minder weerstand en kan de lucht sneller in de motor geraken. Hierdoor zal het motorvermogen en motorkoppel verhogen en zal de wagen een betere motorrespons hebben!

Een sportluchtfilter kan op verschillende manieren toegepast worden:

  • Vervangingsfilter in het bestaande luchtfiltersysteem
  • "Open" Sportluchtfilter voor de bestaande luchtinlaatkanalen
  • Performance Kit dat het bestaande luchtinlaatsysteem vervangt

Voor motoren die regelmatig op een hoog toerental moeten werken, raden wij een karterontluchtingsfilter aan! Deze verlaagt de luchtdruk in het karter wat resulteert in lagere resonantie voor het werkende gedeelte van de motor. Ook worden deze gassen niet meer gemengd met de koude inlaatlucht, wat het motorvermogen ten goede komt! Daarnaast zijn deze luchtfilters uitwasbaar en hebben ze een levensduur van +/- 100.000 km! Deze investering mag dus niet als kost bekeken worden!

Vul het contactformulier in en ontvang de laagste prijs voor de gewenste aanpassing van uw luchtinlaat of bel direct naar het nummer 0032 (0)479 900 381 voor meer informatie over AEP Sportluchtfilters.

AEP Tuning producten

afbeelding

Karterontluchtingsfilters

Karterontluchtingsfilters zorgen ervoor dat de druk in het motorkarter niet te hoog kan oplopen. Hierdoor ondervindt het draaiende gedeelte van de motor minder weerstand zodat de motor sneller naar zijn maximaal toerentalen kan gaan!

Meer info

afbeelding

Universele sportluchtfilters

Deze sportluchtfilters kunnen rechtstreeks geplaatst worden in het bestaande luchtinlaatsysteem. Deze luchtfilter zorgt ervoor dat de doorstroming van koude lucht naar de motor geoptimaliseerd wordt en heeft een levensduur van meer dan 100.000 km. Vraag ons een offerte op maat voor uw wagen

Meer info

afbeelding

Performance Kit

De Performance Kit vervangt het bestaande luchtinlaatsysteem. Deze kit zorgt ervoor dat de koude inlaatlucht met een lagere resonantie naar de motor zal stromen. Dit zal resulteren in een snellere respons van de motor en bezorgt de motor een hoger vermogen en koppel!

Meer info

Winterbanden

afbeelding

Winterbanden

De winter is op komst
Wees er tijdig bij voor uw winterbanden te bestellen!

meer info

Luchtfilters

afbeelding

Meer performance, meer geluid?
Dan is een sportluchtfilter iets voor u!

meer info

Coyote Radarverklikker

afbeelding

Coyote Radarverklikkers

Ben je al die boetes voor overdreven snelheid beu?
Dan is Coyote de oplossing voor u!

meer info

Velgenactie

afbeelding

Speciale actie: GRATIS montage bij aankoop van een set velgen

Gratis montage bij bestelling van een velgenset!


meer info

Sportuitlaten

afbeelding

Supersprint, Milltek, alle bij ons verkrijgbaar!

HERFSTACTIE!
Supersprint, Milltek, alle bij ons verkrijgbaar!!

meer info

Volg ons!

Volg ons op ...

   logo facebook

   logo linkedIn

   logo twitter