Onze producten

AEP Tuning kan ervoor zorgen dat het motorvermogen van uw wagen op een veilige manier volledig benut wordt. Dit met de nodige mogelijkheden zodat uw wagen een eigen ontwerp is!

De AEP Chiptuning geeft uw wagen de juiste soeplesse aan uw motor waarvoor deze ontworpen werd. Deze motorsoftware wordt volgens de behoefte van de klant gewijzigd. Ofwel een hoger koppel en vermogen. Ofwel een aanpassing van de software die het verbruik van uw wagen ten goede komt. Dit zonder dat andere parameters in uw software aangepast worden!

De AEP Sportluchtfilters zorgen ervoor dat alle verontreinigdheden uit de motor blijven. Hierbij zorgen ze ervoor dat de luchtdoorstroming minder wervelingen en weerstand ondervindt. Deze aanpassing zorgt ervoor de de responstijd van uw motor verkort wordt en verhoogt tevens het vermogen en koppel van de wagen.

De AEP Sportuitlaten personaliseren de achterzijde van uw wagen. Ze geven uw voertuig een eigen sound, look en een extra boost aan uw wagen.

De AEP Sportophangingen zorgen ervoor het vermogen op de juiste manier naar het wegdek gebracht wordt. Hierbij kan de bestuurder zelfs de mogelijkheid krijgen om dit aan iedere omstandigheid aan te passen.

Ten slotte bieden we de Coyote radarverklikker aan om te voorkomen dat u een snelheidsovertreding in de bus krijgt bij een moment van onoplettendheid.  

AEP Tuning producten

afbeelding

Coyote legale radarverklikker

Ben je al die snelheidsboetes beu en wil je op de hoogte gebracht worden van alle snelheidscontroles en trajectmetingen, dan is een Coyote de oplossing voor u!

Meer info

afbeelding

Sportophanging

Wil je je wagen verlagen of zelf bepalen op welke hoogte je voorbumper van de grond hangt? Wij hebben de juiste oplossing voor u! Verlagingsveren, regelbare ophangingen, schroefsets, instelbare schokdempers ... Alles voor uw wagen en wensen!

Meer info

afbeelding

Velgensets

De velgen maken de wagen! Wij kunnen u helpen met geschikte velgen en banden voor uw wagen aan de beste prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor velgensets aan inkoopprijzen. Verschillende merken velgen en banden beschikbaar voor iedere wagen in alle maten ...

Meer info

afbeelding

Sportuitlaten

Voor praktisch elk automerk kunnen wij u diverse sport uitlaten aanbieden ... RVS uitlaatsystemen, einddempers, volledige uitlaatlijn, twisters, uitlaatcollectoren, gesplitste uitlaatsystemen aan bodemprijzen...

Meer info

afbeelding

Sportluchtfilters

De kwaliteit van de inlaatlucht is van kapitaal belang voor een motor. Een sportluchtfilter zorgt voor een optimale doorstroming en houdt hierbij alle verontreinigdheden uit de motor. De motor kan dankzij een sportluchtfilter beter functioneren en heeft ook nog een zeer lange levenduur!

Meer info

Winterbanden

afbeelding

Winterbanden

De winter is op komst
Wees er tijdig bij voor uw winterbanden te bestellen!

meer info

Luchtfilters

afbeelding

Meer performance, meer geluid?
Dan is een sportluchtfilter iets voor u!

meer info

Coyote Radarverklikker

afbeelding

Coyote Radarverklikkers

Ben je al die boetes voor overdreven snelheid beu?
Dan is Coyote de oplossing voor u!

meer info

Velgenactie

afbeelding

Speciale actie: GRATIS montage bij aankoop van een set velgen

Gratis montage bij bestelling van een velgenset!


meer info

Sportuitlaten

afbeelding

Supersprint, Milltek, alle bij ons verkrijgbaar!

HERFSTACTIE!
Supersprint, Milltek, alle bij ons verkrijgbaar!!

meer info

Volg ons!

Volg ons op ...

   logo facebook

   logo linkedIn

   logo twitter